Image    Image    Kombinézy    Image    Image


 HLEDÁME NOVÉ TALENTY - KLIKNĚTE ZDE

Blog uživatele admin

Tréninky na sněhu

Ahoj všichni,


Prosincové soustředění v Itálii máme za sebou a podmínky u nás už snad budou dobré, takže budeme pokračovat v trénování na našich svazích. V sobotu a v neděli proběhnou tréninky na Božím Daru na Neklidu. Sraz vždy v 8.45 před Rumburakem. Prosím všechny, kteří ještě neprovedli platby, aby tak učinili co nejdříve, aby mohli dostat permanentky. V neděli si vezměte na tréninky i blady a slalomky.


V neděli se zároveň přípravka a předžáci zúčastní závodů na Klínovci.


 


Hezký den


 


Ivan Vrzal

Plné zprovoznění webu

Web byl dopracován do podoby, která umožňuje spuštění ostrého provozu. Najdete zde aktuální informace o tom, co se chystá, o tom, co proběhlo a také další potřebné informace. Pokud chcete dostávat informace přímo do vašeho počítače, nastavte si přijímání RSS kanálů. K některým příspěvkům můžete přispívat svými komentář. Stejně tak budeme rádi, pokud nám dáte vědět vaše připomínky k němu. Postupně budou přidávámy další funkce, jako galerie fotek, diskusní skupiny, kalendář akcí a newsletter.


Webmaster

Doplnění obsahu

Minulý týden byly dokončeny práce související s funkčností webu a s jeho zabezpečení. Chtěl bych poprosit ty z vás, kteří byli přihlášeni dříve doplnili do svého uživatelského profilu své jméno a příjmení. Vzhledem k tomu, že tyto údaje budou některými moduly vyžadovány, mohou být uživatelům bez zadání těchto údajů omezena některá práva. Byla vytvořena základní struktura webu a postupně budou během příštího týdne doplňovány všechny dostupné informace. Ivan

Spuštěna nová verze stránek Juniorsports

Právě byla spuštěna nová verze stránek Juniorsports. Tyto stránky byly zcela přeprogramovány do dynamické podoby, takže i vy budete mít brzy možnost vytvářet komentáře a příspěvky a i jinak se podílet na podobě těchto stránek. Zároveň budete mít i možnost si nastavit odebírání Newsletteru i kanálů RSS různých částí těchto stránek, abyste nejčerstvější informace automaticky dostávali přímo do vašeho počítače.

Momentálně probíhá testování funkčnosti stránek a v nejbližší době bude postupně doplňován i nový obsah a nová grafická podoba.
I nyní již však na titulní stránku budou umisťovány nejdůležitější aktuální informace o termínech konání tréninků a dalších záležitostech.

Děkujeme za vaši trpělivost.

Webmaster